Nytt hotell i Jönköping

Jönköping börjar sakta men säkert göra sig ett namn på hotellkartan och kan snart bli en riktig hotellstad. De senaste åren har det öppnats ett par riktigt fina hotell och nu har även First hotels kommit till staden.

6911744-hotel-reception

På jnytt.se kan man läsa om att ett nytt hotell öppnat i Jönköping. Quality Hotel har lagt ner sin verksamhet i staden och istället har First hotels flyttat till lokalerna. Varför First hotels valt att öppna hotell i Jönköping beror på att man ser staden som en väldigt viktig hotellstad och som Mellansveriges handelscentrum. Samtidigt som det nya hotellet öppnar kommer en viss renovering att ske. Hotellet har i dag plats för 110 hotellgäster och 400 konferensgäster men man tror att hotellet kan bli ännu större och utvecklas ännu mer.

Boka hotell i Jönköping

Den som ska på besök till Jönköping, vare sig det handlar om ett besök i jobbet eller privat, kan nu alltså bo på First Hotel Jönköping. Man kan boka det hotellet och andra billiga hotell i Jönköping på nätet. First Hotel Jönköping är dock inte det enda nya hotellet som man kan bo på om man har vägarna förbi Jönköping. För bara ett och ett halvt år sedan öppnades Vox Hotel på Lantmätargränd i Jönköping. Hotellet blev stadens största och här kan man läsa mer om det.

Gratis natt på hotell

De flesta som bokar hotell i Jönköping har förmodligen ett jobbesök där eller ska kanske besöka en kompis eller släktning som bor i staden. Men faktum är att en del boende i staden passar på att ta en natt på hotell då och då. Förra Alla hjärtans dag bjöd till och med Destination Jönköping par på en gratis hotellnatt i staden.

”För att motbevisa påståendet om Jönköping som oromantiskt erbjuder Destination Jönköping fem par på en gratis kärleksnatt på hotell i staden.” Läs mer.

Scroll to top