Marriott Los Sueños i Costa Rica

Det råder ingen tvekan om att det finns en hel del flådiga hotell runt om i världen. För vilken kontinent man än väljer att besöka så kommer det alltid att finnas ett tjusigt lyxhotell att bo på. Och om man bestämmer sig för att åka till Centralamerika och Costa Rica så gäller det att hitta rätt. För där finns det nämligen ett dekadent hotell man bara inte får missa.

Hotellet heter Marriot Los Suenos, och är troligtvis ett av världens mest fantastiska hotell. Tidningen Travel & Leisure har klassat detta hotell som världens bäst i alla möjliga kategorier. Detta lyxiga hotell ligger inbäddat mellan Stilla Havet och härlig tropisk regnskog. I de lyxiga hotellrummen har man alltså utsikt över ett storslaget hav och magnifika berg. Trädgården ska man inte tala om och påminner nästintill om edens lustgård.

Man kan alltså utan tvekan konstatera att detta hotell erbjuder en lyxig upplevelse när den är som bäst. Hotellrummen finns i olika varianter, men genomgående för alla rum är designade sängkläder, lyxiga duntäcken och fluffiga kuddar. Lyxigare än så här blir det nog inte.

Och inte nog med det, hotellet har hela sex stycken restauranger och lounger redo att utforskas av gästerna. Här finns även ett Spa som är tillgängligt för dem som vill lyxa till det lite extra mycket på sin semester i paradiset.
Oavsett hur du väljer att spendera din tid på detta dekadenta ställe, så kommer du alltså inte att bli besviken. Detta är ett fantastiskt paradis på hela tusen tunnland som man bara inte får missa.

Så till alla er där ute som är nyfikna på Centralamerika, tveka inte. Det finns säkerligen många Costa Rica resor där ute som är både sista minuten eller som kan bokas långt i för väg.  Allting beror på hur och när du vill resa, för ett stort utbud finns det mycket gott om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top